CST logoReden voor het aanpassen van mij Kilometerstand bij Car Software Tuning Huizen per 01-01-2014.

 
Er word een Foto Kopie gemaakt van uw kentekenbewijs en rijbewijs bij een kilometer correctie per 01-01-2014.
Wij maken geen kopie van uw burger service nummer.

En u dient
schriftelijk een reden op te geven voor een kilometer correctie.
met de volgende gegevens,
 
1) Naam.
2) Datum.
3) Reden van de correctie (nummer zie onder)
4) Kenteken van uw auto.
5) Handtekening.

 
Hiermee geeft u ons het recht tot het maken van een 
foto kopie en Archiveren van uw prive gegevens zoals Kenteken bewijs van uw auto, en Legitimatie.
Uw prive gegevens zijn uiteraard voor onze eigen administratie, en zullen NOOIT gedeeld worden met derden.
 
1) Mijn kilometerteller is vervangen, en wil deze weer op de originele kilometerstand zetten.
2) Mijn kilometerstand is in het verleden aangepast, en wil deze origineel zetten.
3) Mijn kilometerstand is versprongen door een defect/kortsluiting, en wil deze op de originele kilometerstand zetten.
4) Mijn kilometerstand is niet correct door verkeerd programmeren van software of update’s of coderingen.
5) Mijn kilometerstand is niet correct wegens het vervangen van een of meerdere module’s in de auto die kilometerstand gerelateerd zijn.
6) Mijn kilometerstand moet gecorrigeerd worden in opdracht van het RDW* (teller correctie formulier aanleveren KLIK HIER)
6> Andere reden nader te bepalen.Aangezien wij voor kilometer correctie werken met de meest betrouwbare en meest geavanceerde apparatuur
is het fout gaan van programmeren tijdens een kilometer correctie nagenoeg uitgesloten.

Mocht het iets gebeuren kunt u bij ons altijd terugkomen, en wij staan altijd klaar voor een oplossing na kilometer correctie.


Uiteraard verwachten wij wel een kilometerteller die nooit door een andere getracht is te programmeren. (slechte apparatuur)


Het werken aan digitale kilometertellers vereist nodig vakkennis, en originele apparatuur.


Helaas is er op internet veel te vinden wat veel schade toebrengt aan uw kilometerteller, met alle gevolgen van dien.
slechte apparatuur, weinig kennis in het vak.

Kies voor kwaliteit, en de zekerheid van kennis en goede apparatuur voor kilometer correctie.

Wij beschikken over een eigen werkplaats, waar u gewoon kunt wachten op de kilometer stand correctie onder het genot van een kop koffie.


Telefoon: 035-5253406 (kantoor)
Fax:
035–5240108
Mob:
06-53183928 (werkplaats, 6 dagen per week!) (ook Whatsapp)
E-mail:
info@kilometercorrectie.nllogos Auto'sAlgemene voorwaarden Kilometerstand correctie en Chiptuning


Kilometerstand Wijzigen

Het wijzigen van de kilometerstand is uitsluitend mogelijk als hiervoor een rechtsgeldige, objectieve rechtvaardiging voor bestaat.
U dient bij een wijziging van een kilometerstand deze door te geven bij het RDW (rijksdienst van wegverkeer)

1) uw huidige kilometerstand is niet kloppend, en u wilt de kilometerstand weer origineel zetten (verplicht bij verkoop)

2) Er is een nieuwe/andere Kilometerteller in uw auto is gebouwd met minder/meer kilometers, en u wilt de historie van de nieuwe/andere kilometerteller in uw auto aanpassen in verband met de service interval indicatie.

3) Uw oude teller is defect, er is een andere teller in geplaatst en moet weer omhoog/omlaag, terug op originele kilometerstand.

4) Problemen met de teller door software verlies, software fout bij verkeerd aansluiten, door een ongeval, of uitval door trillingen/piekspanning/kortsluiting
of verkeerd programmeren van updates, coderingen of gebruik van imitatie apparatuur etc.

5) Uw teller moet om een andere gegronde reden gecorrigeerd worden.

De software van uw auto voor de stand van de kilometerteller, WORDT OP UW VERZOEK GEWIJZIGD, indien de stand tot bewijs van enig feit wordt gebruikt, dient u melding te maken van de aangebrachte wijzigingen, en deze dienen te worden doorgegeven bij het RDW (rijksdienst van wegverkeer) wij stellen ons dan ook vrij van aansprakelijkheid tot welke dan ook betrekking
heeft of heeft gehad met de door ons verleende dienst in uw opdracht, ongeacht het voertuig of eigenaar van het voertuig.TUNING

Is tunen schadelijk voor mijn motor?


Feit is dat zowel motor en aandrijflijn van uw voertuig zwaarder belast worden. Uw motor wordt hierbij thermisch en dynamisch zwaarder belast, terwijl de aandrijflijn enkel dynamisch zwaarder wordt belast. Gelukkig is het zo dat autofabrikanten tijdens de ontwerpfase van het complete voertuig een zware overdimensionering hebben gehanteerd op de thermische en dynamische belastingen van een voertuig.

Denk hierbij maar eens aan het rijden van een voertuig, volgeladen met bagage en personen, en voorzien van een (te?) zware caravan, in de bergen, met weersomstandigheden die er niet om liegen. Door deze "overdimensionering" zorgt de autofabrikant ervoor dat uw voertuig ten alle tijden goed blijft presteren. Uit vele testen en praktische inzetten is dan ook gebleken dat een "getuned" voertuig niet of nauwelijks meer slijtage ondervindt dan een "niet-getuned"voertuig. Onze formules werken verder altijd gasstandafhankelijk, maw; de tuningsformule wordt pas geactiveerd bij meer als 40% gasstand, wordt het vermogen niet gevraagd, staat de tuningsformule dus uit!

De software voor de tuning van uw auto, WORDT OP UW VERZOEK GEWIJZIGD, indien de auto niet uw eigendom is, maar u wel de gebruiker van het voertuig bent, dient u ten alle tijden melding te maken van de aangebrachte wijzigingen, wij stellen ons dan ook vrij van aansprakelijkheid tot welke dan ook betrekking heeft of heeft gehad met de door ons verleende dienst in uw opdracht, ongeacht het voertuig of eigenaar van het voertuig.Voor meer informatie belt u met
06-53183928 / 035-5253406


of
mailt u ons.garantie